<< Etusivulle

Risteilyt & laivaliikenne

  

Päijänne-Risteilyt Hilden Oy

Päijänne-Risteilyt Hilden Oy:llä on pitkät perinteet laivaliikenteessä Päijänteen suurella vesistöalueella. Jo vuonna 1963 perustettu laivayhtiö on perheyhtiö ja työtä tehdään jo toisessa polvessa.
Hildenin laivat risteilevät Heinolaan, Vääksyn kanavalle ja Kouvolan Voikkaalle sekä aina Jyväskylään saakka. 

UUSI REITTI! Kimolan kanava valmistui kesällä 2020 ja avattiin liikenteelle elokuussa 2020. Kesällä 2021 avaamme uuden laivareitin uusille vesille Kimolan kanavalle. Laivamatkalle lähtö Heinolasta, poiketaan Vuolenkoskella ja Kimolan kanavaa pitkin aina niin pitkälle kuin laivalla pääsee eli Kouvolan Voikkaalle Virtakiven satamaan.
Matkapäiviä ovat ti, ke ja to ajalla 6.7. – 29.7.2021.
Tutustu reittiin!

Lisätietoja aikatauluista ja reiteistä
www.paijanne-risteilythilden.fi
facebook.com/Paijanneristeilyt/

 


Tiirismaan Laivat Oy

Enonsaaren yli satavuotias huvila kunnostetaan v. 2021, josta johtuen Tiirismaan Laivat Oy risteilee poikkeavalla reitillä kesällä 2021.

 

 

 


 

M/S Happy Days

Alus on valmistettu vuonna 1886 Ruotsissa ja on toiminut hinaajana mm. Rauma Repolalla sekä sodan jälkeen  miinanraivaustehtävissä rannikolla. Aluksella tehdään tilausristeilyjä Vesijärvelle ja Päijänteelle. Mukaan mahtuu enintään 12+3 henkilöä. Aluksella on puulämmitteinen sauna.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä unohtumaton risteily!

www.happydayslaiva.fi
Esa Mykkänen p. 0500 429 454
esa.mykkanen(at)phnet.fi
facebook.com/mshappydays1886

 

Päijänteen Laivurit ry

Yhdistyksen tarkoituksena on vaalia ja ylläpitää vanhaa laivaperinnettä Vesijärvi- Päijänne- vesistössä. Tuemme veneurheilun harrastusta sekä vesilläliikkumisen turvallisuutta järjestämällä kilpailuja, toimeenpanemalla kursseja, veneiden ja moottorien sekä niiden varusteiden tuntemuksessa ja hoidossa. Annamme tarvittaessa apua järvipelastusyhdistyksille.

www.paijanteenlaivurit.fi