<< Etusivulle

Risteilyt & laivaliikenne

  

Lahden Järvimatkailu Oy

Lahden Järvimatkailu Oy tarjoaa monipuoliset palvelut Vesijärven laineilla sekä Lahden matkustajasatamassa. Risteilytarjontaamme kuuluvat suositut läpi kesän kulkevat yleisöristeilyt sekä yksityistilaisuuksien järjestäminen. Hyvän ruoan ystäviä palvelevat monipuoliset ja laadukkaat ravintolapalvelumme niin vesillä kuin maissakin.  

Järjestämme m/s Ainolla ja m/s Vellamolla kanavaristeilyjä Vääksyn kanavalle sekä päivä- ja illallisristeilyjä Vesijärvellä.

Kesällä 2019 s/s Laitiala toimii tilausravintolana Lahden matkustajasatamassa. Yläkannen ruokasalongista ja baarista sekä keskikannen sinisestä salongista avautuvat upeat järvinäköalat ja laivan puitteet mahdollistavat loistavasti eri tyylisten tilaisuuksien järjestämisen.

Ajankohtaiset risteilytiedot
www.lahdenjarvimatkailu.fi/ajankohtaista2/

Tapahtumat
www.lahdenjarvimatkailu.fi/tapahtumat/

facebook.com/Lahden Järvimatkailu

Asiakaspalvelu (arkisin kello 9-15)  p. 03 752 2225
asiakaspalvelu(at)lahdenjarvimatkailu.fi
www.lahdenjarvimatkailu.fi
Lahden matkustajasatama, 15140 Lahti

 

 


Päijänne-Risteilyt Hilden Oy

Päijänne-Risteilyt Hilden Oy:llä on pitkät perinteet laivaliikenteessä Päijänteen suurella vesistöalueella. Jo vuonna 1963 perustettu laivayhtiö on perheyhtiö ja työtä tehdään jo toisessa polvessa.
Hildenin laivat risteilevät Heinolaan ja Vääksyn kanavalle sekä aina Jyväskylään saakka. 

Lisätietoja aikatauluista ja reiteistä
www.paijanne-risteilythilden.fi
facebook.com/Paijanneristeilyt/

 


Tiirismaan Laivat Oy

Tiirismaan Laivat Oy liikennöi Vesijärvellä reitillä Lahden matkustajasatama - Enonsaari - Messilä - Enonsaari - Lahden matkustajasatama.
Myös tilausristeilyjä.

Saku-P Salmela p. 045 605 4188
saku.salmela(at)tiirismaanlaivat.fi
facebook.com/tiirismaanlaivat/

 

 

 


 

M/S Happy Days

Alus on valmistettu vuonna 1886 Ruotsissa ja on toiminut hinaajana mm. Rauma Repolalla sekä sodan jälkeen  miinanraivaustehtävissä rannikolla. Aluksella tehdään tilausristeilyjä Vesijärvelle ja Päijänteelle. Mukaan mahtuu enintään 12+3 henkilöä. Aluksella on puulämmitteinen sauna.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä unohtumaton risteily!

www.happydayslaiva.fi
Esa Mykkänen p. 0500 429 454
esa.mykkanen(at)phnet.fi
facebook.com/mshappydays1886

 

Päijänteen Laivurit ry

Yhdistyksen tarkoituksena on vaalia ja ylläpitää vanhaa laivaperinnettä Vesijärvi- Päijänne- vesistössä. Tuemme veneurheilun harrastusta sekä vesilläliikkumisen turvallisuutta järjestämällä kilpailuja, toimeenpanemalla kursseja, veneiden ja moottorien sekä niiden varusteiden tuntemuksessa ja hoidossa. Annamme tarvittaessa apua järvipelastusyhdistyksille.

www.paijanteenlaivurit.fi